Reclamație lipsă indicator rutier - Cojușna 2


În fiecare seară mă confrunt cu problema lipsei marcajelor, și anume a unui indicator rutier la intrarea în localitate, ceea ce face ca adesea să nu cotesc corect, sau să opresc periculos intrând în localitate.

M-am cam săturat de această problemă de asta adresez pe email Î.S. ADMINISTRAȚIA DE STAT A DRUMURILOR petiție/reclamație, anexez textul:


Bună ziua.

Lîngă localitatea s.Cojușna , raion.Strășeni pe parcursul mai multor ani se fac lucrări de restabilire a drumului Chișinău-Ungheni.

De mai mult de 6 luni la una din cele 2 intrări din localitate, amplasată pe hartă la aceste coordonate https://goo.gl/maps/D3hfEZB2y532 a fost demontat și lipsește indicatorul intrării în localitate.
Astfel de pe drumul recent asfaltat unde se circulă cu viteza de 90 km/h intrarea în localitate la intersecție sub formă de T este inobservată pe timp de seară sau noapte.
Lipsa indicatorului sau a altor elemente reflectorizante ridică la maxim gradul de pericol de accidente la care sunt supuși locuitorii localității care circulă și trebuie să cotească de pe drumul Chișinău-Ungheni pe drumul de intrare în Cojușna.
Anterior la această locație a fost amplasat indicator standard rutier de notificare a localității "Cojușna 2", acesta lipsind pe parcursul numeroaslor luni.
Prin această petiție/reclamație solicit instalarea indicatorului lipsă în regim de maximă urgență.
În caz de ignorare, reținere, sau neaplicării a indicatorului solicitat urmează:
Depunerea plîngerii către Ministerul Transporturilor referitor neîndeplinirea obligațiunilor de serviciu Î.S. ADMINISTRAȚIA DE STAT A DRUMURILOR

  • Depunerea plîngerii către Procuratura Generală Chișinău în adresa IS ASD referitor la punerea în pericol a vieții numeroaselor cetățeni ai localitîții Cojușna prin inacțiune și ignoranță plus lipsă de dotare (mai ales că chiar astăzi seara pe acest traseu în regiunea restaurant-ului Nord-Vest au fost accidentați mortal 2 pietoni, sunt sigur că lipsa marcajelor pe acest traseu și vizibilitatea redusă pe timp de noapte a contribuit la acest accident)
  • Publicarea și mediatizarea acestui caz pe blogul care îl dețin și rețelele de socializare
  • Adresarea plîngerii către instituțiile jurnalistice.


Solicit să confirmați recepționarea mesajului și să mă informați despre măsurile concrete care urmează să le îndepliniți pentru remedierea problemei.
Geo Lupașcu
Email: geo@lupascu.com
Număr de contact din Chișinău: +373-22-806833


Vom vedea cum se va reacționa la această solicitare.


Postări populare de pe acest blog

PayPal în Moldova - înregistrare legală a contului (Instrucțiune foto)

Startup Weekend - Follow-up meeting - 4.04 - Page found

Chișinău Marathon - evenimentul care mi-a arătat că avem o capitală frumoasă (cînd este fără mașini)