Startup Weekend - Follow-up meeting - 4.04 - Page found

Startup Weekend este un eveniment de simulare și antrenare în crearea startupurilor IT în 3 zile (un weekend) la care participă zeci de specialiști din domeniu dar și oameni fără background tehnic sau de design. Participând deja 3 ori la eveniment am acumulat o experiență importantă de testare a ideilor de afaceri care le am din diferite puncte de vedere: valabilitatea ideei, potențialul de monetizare, planificare și estimarea costurilor, formarea echipei, strategia de marketing și multe alte aspecte. Experiența căpătată acolo o aplic adesea pentru testarea clienților mei care vin la RT Design Studio ca să testez dacă ei vin să solicite implicarea noastră în proiecte IT ca business sau încearcă apa cu degetul fiindcă au auzit că în web se fac milioane.

Următoarea ediție Startup Weekend Moldova va avea loc la 31 mai - 2 iunie, vă recomand să aplicați de îndată ce vor fi disponibile bilete fiindcă asta e șansa să aveți acces la o experiență foarte bună, la mentori de rang și la potențiali colegi sau implementatori ai proiectelor care le planificați. 

Tot acolo a fost prezentată o platformă bună de crowdfunding pentru piața moldovenească de antreprenoriat prin intermediul căruia oricine va avea nevoie de investiții inițiale pentru lansarea unui proiect va putea începe colectarea fondurilor pentru acesta StartUp Moldova va fi lansat în mai, urmăriți-i.

P.S. Ca bonus cookie - urmăriți pagina de facebook Startup Weekend Moldova de acolo veți putea afla cînd va începe bronarea biletelor la preț redus (early booking), așa că adunați 35 eurași și investiți-i rațional în potențialul business care îl veți avea în IT.

Mai jos este galeria de poze de la evenimentul de Follow-up  cu participanții și cîștigătorii evenimentelor din anii trecuți:


































Postări populare de pe acest blog

PayPal în Moldova - înregistrare legală a contului (Instrucțiune foto)

Chișinău Marathon - evenimentul care mi-a arătat că avem o capitală frumoasă (cînd este fără mașini)