Oldcom - în sectorul Rîșcani a deschis al treilea magazin în Chișinău



Fără mare tantam și reclamă Oldcom își face treaba și a deschis încă un magazin în Chișinău. Dacă mai mult de un an în urmă (după vara cînd ei au devenit populari cu espandrilele albastre) ei aveau punctul principal de vânzări (fără intermediari) la fabrică, apoi au deschis primul magazin pe Armeană. Primul magazin a fost mic dar decorat cu gust și amplasat strategic - în centru, aproape de Piața Centrală (deși sunt sigur că acolo intrau nu doar oamenii care caută ieftineală de la piață).
Acum, la început de martie ei au deschis un nou magazin la cercul de la Rîșcani, lîngă Tucano, tot o amplasare strategică între 3 sectoare.

Magazinul nu este mare, dar similar ca în centru are decor interior interesant, însă e mai important că am reușit să văd noi tipuri de produse de care nu știam mai devreme: ciubote de iarnă, papuci de cameră de diferite feluri (călduroși - de iarnă, practici pentru orice anotimp), ghete cu ornamente, torbe - și ce este cel mai important - prețurile bune.

Ce mai este bine la ei că site-ul e menținut actualizat, și puteți vedea online produsele www.oldcom.md, ei au și vînzări în alte țări, de exemplu în Ukraina site-ul nu e doar informativ, dar chiar fac ecommerce.

Adresa:

Chisinau, Blvd. Moscova 1/3
Programul de lucru:

Luni-vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 17:00



Galeria de poze din locație, în vizită cu colegii bloggeri, mai degrabă bloggerițe, că eram numai eu dintre băieți.














































Postări populare de pe acest blog

PayPal în Moldova - înregistrare legală a contului (Instrucțiune foto)

Experiență reușită de cumpărare pe ebay - portofel Alpine Swiss

Paypal - scoaterea banilor prin cont american